haine de iarna

Cum sa depozitezi hainele de iarna cu ajutorul sacilor vidati

Cu schimbarea sezonului, e timpul sa schimbam si garderoba. Sacii de vidat haine sunt solutia ideala de a stoca hainele extra sezon. Cu acest truc simplu, hainele vor fi protejate pana cand vor fi folosite din nou.

Pentru inceput, este important sa gasiti articolele de imbracaminte pe care doriti sa le pastrati. Acestea pot fi clasificate fie in functie de tipul de imbracaminte (pulovere, paltoane, fulare, rochii, etc.), sau de culoare sau in functie de tipul de tesatura (lana, bumbac etc.). Poate, cea mai confortabila si cea mai rapida clasificare, dupa tipul de imbracaminte.

Una dintre modalitatile de a pastra imbracamintea proaspata si curata pana cand este utilizata din nou este sa spalati toate hainele pe care doriti sa le pastrati (recomandate in camera de depozitare). Odata ce ati imbracat hainele din sezonul trecut, acestea sunt grupate in functie de clasificarea pe care persoana o alege.

Acestia sunt niste saci care pot fi gasiti in orice magazin sau supermarket. Acestia au o deschidere pentru ambalarea in vid, lasand astfel hainele protejate de praf sau umiditate.

Reduceti dimensiunea la jumatate datorita acestor saci. Cu acest tip de saci de ambalare in vid puteti stoca haine care ocupa o multime de spatiu, folosind aspiratorul.

Spalati toate hainele inainte de a le depozita. Veti evita mirosurile neplacute. In acest moment, acum ne vom concentra pe modul de pastrare a hainelor de iarna. Sacii vidati izoleaza bine lucrurile, sunt confortabil de manevrat si puteti observa ce este in interiorul lor. Spalati hainele cu putin detergent si fara balsam de tesaturi. Particulele de sapun care nu sunt indepartate pot duce la producerea petelor galbene. Daca este posibil, uscati la aer si verificati daca hainele sunt intotdeauna uscate inainte de depozitare. Mentinerea hainelor umede provoaca mirosuri rele si posibilele aparitii ale petelor de mucegai, precum si proliferarea acarienilor si a insectelor.

 

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *