Cum sa-ti organizezi dressingul cu ajutorul sacilor vidati

Schimbarea sezonului se apropie si in curand va trebui sa ordonam dulapul. Apare intotdeauna problema spatiului si o solutie buna este de a folosi saci de vidat de haine care va permit sa economisiti pana la 75% spatiu, in timp ce lucrurile sunt conservate in stare perfecta pana in sezonul urmator.

Acesti saci de vidat sunt conceputi pentru a stoca articolele de imbracaminte si sunt incorporati cu o supapa pentru a elimina aerul cu un aspirator si sunt, de obicei transparenti pentru a facilita identificarea articolelor de imbracaminte care au fost introduse in ele.

In plus, nu sunt pregatiti numai pentru imbracaminte, deoarece exista diferite dimensiuni pentru a se potrivi perfect paturilor, pilotelor si multor alte elemente, fie ele personale sau de acasa. Acest tip de imbracaminte ocupa o multime de spatiu, mai ales cele pentru sezonul rece, ceea ce le face deosebit de utile pentru schimbarea de la iarna la primavara si vara.

Avantajele acestor saci de vidat sunt urmatoarele:

  • Ne ajuta sa economisim 75% spatiu de stocare
  • Protejeaza hainele cu garantia ca acestea vor fi perfect depozitate si protejate de umiditate, praf, mirosuri si insecte.
  • Este o metoda foarte simpla, ii puteti vida cu ajutorul unui aspirator simplu.
  • Este o modalitate eficienta de a va ordona garderoba, mai ales daca aveti de gand sa va pastrati hainele intr-un loc rece si umed ca un garaj sau o camera de depozitare.
  • Exista o mare varietate de formate si stiluri. Acestia sunt, de obicei, transparenti sau au o banda prin care puteti vizualiza articolele de imbracaminte din interior.
  • Sunt potriviti pentru toate tipurile de articole de imbracaminte datorita varietatii dimensiunilor in care ii puteti gasi, astfel incat acestia nu sunt potriviti numai pentru imbracaminte, ci si pentru haine de uz casnic.
  • Utilizarea acestor saci cu un sistem de vid este foarte simpla.

 

 

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *