saci vidati

Organizeaza-ti garderoba cu ajutorul sacilor de vidat

Ati obosit sa aveti dulapuri si sertare pline cu haine neutilizate sau extra-sezoniere? Sacii de ambalare in vid va ofera o solutie rapida. Hainele de iarna, paturile,┬ápernele … intr-un sac vidat vor ocupa spatiu de pana la 75% mai putin.

O resursa folosita din ce in ce mai mult pentru a stoca lucrurile in dulapuri si sertare si chiar in calatorii, sunt asa-numitii saci de vidat. Exista diferite marci, modele, dimensiuni de unde puteti alege.

Spalati la masina si uscati toate hainele de iarna. Cand se depoziteaza pentru perioade lungi de timp, hainele murdare atrag daunatori si pot produce, de asemenea, mirosuri nedorite sau mucegai. Articolele de imbracaminte care contin parfumuri, lotiuni, uleiuri sau transpiratie pot provoca, de asemenea, pete galbene. Inainte de a va impacheta dulapul de iarna timp de mai multe luni, trebuie sa spalati in mod corespunzator fiecare articol de imbracaminte.

Caracteristici

  • Depozitare sanatoasa – Sacii vidati fabricati din plastic ecologic, economisesc pana la 75% din spatiu si va ajuta sa pastrati imbracamintea ordonata si protejata de umiditate, insecte, molii, praf, mucegai si mirosuri. Este o idee excelenta pentru depozitarea in dulap sau in valiza.
  • Etanseitate buna – Etansarea dubla are o clema de etansare pentru a asigura ambalarea sigura si pentru a preveni scurgerile de aer. Supapa de evacuare a aerului are un capac cu surub si un capac interior de cauciuc pentru a preveni scaparea aerulului. Este simplu, dar eficient.
  • Operare simpla – Pentru a face vidul, puteti folosi orice aspirator standard. Pompa de aer nu este inclusa.
  • Utilizari multiple – Dimensiune: 50 x 60 cm (5 unitati); 60 x 80 cm (6 unitati); 80 x 100 cm (4 unitati). Sunt disponibile 3 dimensiuni pentru a satisface nevoile de stocare diferite. Sunt foarte utile pentru depozitat perne, animale de plus, haine, paturi, plapumi, pilote, pulovere sau haine groase.

Nota – Asigurati-va ca articolele de imbracaminte sunt complet uscate inainte de a le pune in saci si verificati daca sacii sunt bine etansati.

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *