Saci de vidat haine – cum se folosesc

Cand aveti o multime de haine si un spatiu mic, trebuie sa va dati seama cum sa profitati de el cat mai bine. O solutie buna este ca hainele sa fie depozitate in saci cu sistem de inchidere in vid. Puteti elimina aerul cu un aspirator, ocupand astfel mult mai putin spatiu.

O solutie inteligenta pentru haine voluminoase, paturi, jucarii, lenjerii, etc. care ocupa mult spatiu in dulapul dvs. Sacii vidati vor economisi 75% din spatiul pe care l-ar ocupa intr-adevar hainele de iarna si lenjeria de uz casnic si acestea sunt pastrate in siguranta, igienice si protejate, fara a introduce praf, miros, mucegai sau molii in interiorul sacului.

Sfaturi pentru depozitarea hainelor

1. Primul lucru este sa ne asiguram ca toate hainele pe care le pastram vor fi folosite in sezonul urmator. In cazul in care exista elemente la care doriti sa renuntati, puteti dona in scopuri caritabile. In acest fel, ajutam pe oricine are nevoie de ele si noi economisim spatiu.

2. Al doilea pas este sa spalam tot ce vom stoca. Se spala fara balsam sau inalbitor si putin detergent, astfel, evitam mirosurile neplacute pe care detergentii organici sau biodegradabili le lasa pe haine atunci cand sunt depozitate pe o perioada mai indelugata. Este important sa se spele toate hainele inainte de a fi depozitate.

3. Urmatorul pas este ambalarea. Sacii vidati sunt solutia ideala, deoarece acestia micsoreaza volumul hainelor si le protejeaza de mirosuri, mucegaiuri, umezeala, etc. In cazul in care acestia sunt opaci, articolele de imbracaminte trebuie clasate dupa tipul hainelor si puteti pune o eticheta pe saci, astfel incat in ‚Äč‚Äčtermen de cateva luni sa identificati cu usurinta ceea ce contine fiecare. Daca alegeti saci transparenti, acest lucru nu va fi necesar. Acest tip de ambalaj este adecvat atunci cand trebuie sa stocati haine intr-un loc foarte umed.

Doar puneti hainele pliate in sacii vidati si apoi extrageti aerul cu un aspirator. Astfel economisiti o multime de spatiu.

 

 

 

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *