Saci vidati pentru haine: solutia pentru a castiga spatiu la domiciliu

Saci vidati – o solutie eficienta de a reduce spatiul din gospodarie cu pana la 75%. In acest articol va prezentam modul in care puteti utiliza acesti saci vidati economici.

Odata cu schimbarea sezonului, trebuie sa schimbam si garderoba. In multe gospodarii, spatiul este o problema atunci cand vine vorba de depozitarea lucrurilor extra-sezon. Din acest motiv, va vom arata cum sa depozitati hainele pentru a profita de spatiu.

In fiecare an, trebuie sa depozitam hainele de care nu avem nevoie pentru a face loc unor articole de imbracaminte mai potrivite pentru sezonul respectiv. Si cum se intampla adesea, nu avem spatiu in dulapuri. Pentru ca acest lucru sa nu se intample, va prezentam o optiune simpla si deloc costisitoare: saci vidati pentru haine.

Saci vidati pentru haine: solutia pentru a castiga spatiu la domiciliu

O modalitate simpla si ieftina de a stoca hainele sub vid este prin punerea lor intr-un sac vidat. Introducem duza aspiratorului in supapa si aspiram aerul. Pe langa faptul ca reduc spatiul din dulap cu pana la 75%, acesti saci vidati sunt conceputi pentru a proteja hainele de praf, mucegai, insecte, umezeala.

Ambalarea imbracamintei in vid, este o resursa usoara si economica, deoarece aveti nevoie doar de saci de plastic si de un aspirator, pe care de obicei il avem acasa. In plus, acest tip de depozitare poate fi gasit astazi in majoritatea bazarelor sau magazinelor de bricolaj, la preturi foarte accesibile.

Utilizarea acestor saci vidati este, de asemenea, eficienta pentru calatorii. Deci, daca nu stiti cum sa va impachetati valiza in timpul vacantelor si cum sa puneti toate hainele in interiorul bagajului, puteti recurge la acest tip de ambalaj.

Daca doriti sa folositi saci vidati pentru haine, urmati acesti 4 pasi simpli:

  • Puneti lucrurile inauntru bine impachetate si inchideti sacul strans.
  • Introduceti tubul aspiratorului in orificiul sacului si aspirati aerul.
  • Scoateti duza de la aspirator si puneti capacul in duza.
  • Odata comprimat, sacul isi reduce volumul cu pana la 75 %.

 

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *