saci vidati

Utilizati saci de vidat pentru a economisi 75% spatiu

Cand se schimba anotimpurile, este timpul sa va pastrati cu grija hainele sezoniere. Cand frigul se termina, este timpul sa lasam deoparte jachetele, dar trebuie sa stim cum sa le pastram bine, astfel incat acestea sa fie intacte atunci cand este timpul sa le scoatem din nou. Continuati sa cititi si puneti aceste sfaturi in practica.

Ce trebuie sa faceti inainte de a depozita hainele

Deoarece frigul se termina, este o idee buna sa pastrati toate hainele pe care nu le veti folosi pentru cateva luni. Cel mai bun lucru este sa stiti cum sa le pastrati, astfel incat sa fie pastrate in stare buna.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa spalati bine toate hainele, trebuie sa va asigurati ca sunt curate. Orice murdarie sau resturi de pe haine vor ramane acolo mult timp si le pot deteriora. In plus, murdaria atrage insecte, ceea ce poate duce la deteriorarea tesaturilor.

Evitati folosirea de balsam pentru tesaturi la sfarsitul procesului. Este mai bine ca hainele sa nu aiba aceste mirosuri si ar trebui sa fie cat mai naturale posibil.

Utilizati saci de vidat pentru a economisi 75% spatiu

Inainte de a vedea cum sa va pastrati hainele, ar trebui sa organizati garderoba. Utilizati tot spatiul disponibil inainte de a vedea unde veti economisi. Daca aveti un spatiu mic de depozitare, luati in considerare utilizarea sacilor vidati, astfel veti avea mai mult spatiu in dulap.

Acestia pot fi o solutie ideala pentru a economisi spatiu in dulap, mai ales cu jachete de iarna groase.

Ei sunt ideali daca nu stiti cum sa depozitati hainele intr-un spatiu mic. Aceasta metoda elimina aerul din haine si face imbracamintea mult mai compacta, astfel incat sa se potriveasca intr-o zona mai mica. In cazul in care hainele sunt pliate bine nu vor fi deteriorate.

Daca aveti de gand sa pastrati hainele pentru mai mult de cateva luni, nu utilizati metoda in vid deoarece ar putea deteriora structura tesaturii. Dar, daca le depozitati doar pentru vara, de exemplu, totul va fi bine.

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *