Utilizati saci de vidat pentru a economisi spatiu in dulap

Cu exceptia cazului in care casa dvs. este imensa, depozitarea hainelor de iarna in dulapuri la domiciliu este de obicei o sarcina laborioasa. Rezolvati aceasta problema a spatiului cu ajutorul sacilor cu inchidere prin vid – sunt o optiune extra-fantastica, deoarece reusesc sa reduca aproape 70% volumul a ceea ce doriti sa depozitati.

Salvati spatiul ca un profesionist! Salvati pana la 70% spatiu depozitand lucrurile de sezon cum ar fi pilote, perne, lenjerie de pat, imbracaminte de vacanta, prosoape de plaja, imbracaminte pentru copii, perdele, imbracaminte pentru schi, jucarii si multe altele. Puteti folosi acesti saci acasa, cand calatoriti sau cand va mutati si rezolvati toate problemele legate de spatiu. Sacii vidati reprezinta o solutie ideala pentru a adauga mai mult spatiu de depozitare in dulapuri, garaje, subsoluri, mansarde si valize.

De asemenea, protejeaza lucrurile de praf, mirosuri nedorite si insecte. Simpli si usor de utilizat, sacii vidati protejeaza impotriva ruginii, molii, murdarie, mirosuri, mucegai, apa si umezeala. Sacii vidati sunt impermeabili.

Sunt disponibili in mai multe dimensiuni in functie de nevoile dvs. Alegeti intre saci mici, medii, mari si foarte mari pentru a stoca ceea ce doriti. Utilizati sacii foarte mari pentru paturi si pilote si sacii medii pentru hainele pe care doriti sa le luati in vacanta.

Maximizati spatiul in bagajul dvs.Cand calatoriti pentru placere sau pentru munca, puteti economisi spatiu in bagaje si puteti impacheta toate lucrurile necesare in valiza dvs. Cu ajutorul pompei de golire puteti folosi sacii vidati oriunde doriti. Nu veti mai fi nevoiti sa alegeti intre rochiile care va plac si bluzele preferate! Și veti avea mai mult spatiu pentru a aduce daruri prietenilor si familiei.

Sunt economici si ecologici. Economisiti mai multi bani! Folositi sacii nostri ecologici ori de cate ori doriti si depozitati-va hainele intr-un mod compact si confortabil. Uitati acele cutii de depozitare voluminoase – utilizati saci de vidat si economisiti spatiu eficient.

 

2 years ago

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *